Forum sojuszu MSI
Witam
Tutaj prosze o zglaszanie sie osob ktore sa chetne do poprowadzenia akademi sojuszu MSI.
Akademia ta niejest jeszcze pewna, powstanie ona dopiero wtedy kiedy glowny sojusz MSI zostanie zapelniony przez graczy ,jednak też nikogo z sojuszu niewyrzucimy!
Jeśli sojusz zapelni się do 30 czlonkow. Powstanie akademia i od tego momentu slabsi gracze niespelniających warunkow wejscia do glownego sojuszu zostaną zapraszani do aMSI.
Kandydaci na Wice Prezydenta MSI prosze pisać tutaj.
Oczywiscie niepisać np. ja jestem chetny.
Należy opisac wyglad siebie jako Zarządca sojuszu aMSI .
Co ze sobą prezentujesz na ogame.
Czym jest dla ciebie ogame itp.
Osoba która bedzie najbardziej przekonująca wygra!
Każda praca zostanie oceniona przez wladze wyższą i kazda praca moze zdobyc max. 3 pkt.
Pozdrawiam i chetni pisać
Gość
po 1 jestem przeciwny powstaniu akademi jesteśmy zbyt słabo rozwiniętym sojuszem.
Ale jeśli powstanie chętnie mnie nią przewodniczyć. Gram od 2006 chyba w każdym razie od powstania uni 32 tam miałem dobre top i zarządzałem sojuszem top 5 a zaczelismy od top 300 potem mała przerwa i ponad rok gry na prywatnym serwerze fastogame top 4 aktualnie na 4000 graczy ale bugi mnie już zaczęły denerwować i wróciłem do ogame.pl . I tak sobie dalej czas marnuje. Gram też na tel. Więc jestem prawie 24h online
Czym jest dla mnie ogame.
Stratą czasu i tak sobie go tracę kolejny rok.
Co sobą reprezentuje.
Umiem robić fs na transportuj
Ostatnio edytowany przez jarhead (2009-01-31 23:43:41)